Kick-boksning bootcamp

- For kvinder

Personlig udvikling for kvinder

  • 1

   1

  • 2

   2

  • 3

   3

  • 4

   4

  1/4

  1


  Hvad ønsker du hjælp til?

  0%


  Alder

  33%


  Hvornår vil du helst kontaktes?

  66%

  Navn Email Telefonnummer Skriv hvorfor du søger hjælp


  Jeg kontakter dig indenfor 24 timer.

  100%

  Vil du gerne træne effektivt med 19 andre kvinder?

  Så er vores “Skræddersyet Kickboksning bootcamp ALL-IN” for kvinder en fremragende mulighed!

  Vores bootcamps kombinerer gruppetræning med træningsforløb, hvilket gør dem til en sjov, motiverende, dedikerende og overkommelig måde at træne på.

  Det sociale element og jeres individuelle mål samt fælles mål på bootcampen vil hjælpe alle’s resultater. WIN-WIN!

  Kickboksning bootcamp er fyldt med energi og støtte fra det fællesskab, du deltager i. Der kan maks deltage 20 personer på hvert hold, grunden til dette er; at Fight&Fitness ønsker at gøre træningen mere personligt, så der kan arbejdes effektivt på dine personlige mål.

  Et skræddersyet bootcamp forløb handler først og fremmest om dig og dine personlige mål, men i et trygt og genkendeligt miljø. Hvis du ønsker at deltage i en bootcamp, er det vigtigt at du trykker på tilmeld og skriver dig op til en uforpligtende samtale.

  HVORFOR FIGHTOGFITNESS BOOTCAMPS?

  FightOgFitness vil rigtig gerne bidrage, støtte og hjælpe i form af personlig coaching, vægttab, mental helbred, fysisk helbred, effektiv selvforsvar, forebyggelse af skader og meget mere.
  Der er mulighed for effektivt at ligge vægt i hver deltager. Derfor er det altafgørende med maks 20 deltagere for at øge koncentrationen hos dig.

  Bootcamps er billigere end personlig træning, men udover det kan bootcamps også hjælpe dig endnu mere.

  Kickboksning bootcamps hjælper dig nemlig også på at spejle dig i andre deltagere, i din træningspartner og på samme tid modtager du professionel hjælp af din personlige coach. Bedre bliver det ikke!

  Er du klar til at blive udfordret og lære effektiv selvforsvar? Føle dig som en vinder? Lære noget nyt? Socialiserer dig på en sjovere måde?

  Eller noget helt femte?

  Udfyld kontaktformularen og FightogFitness tager kontakt til dig indenfor 24 timer!

  Praktisk info

  Vigtig info

  Så vil du snarest blive telefonisk kontaktet af Abdu mht. en mere uddybende forklaring på, hvad et forløb indebærer.

  Det er også hér, vi lytter til dig, i forhold til hvad du ønsker at opnå med et forløb. Det er afgørende, at vi designer et forløb, som passer til dig og lever op til dine forventninger.

  Vi leverer aldrig standardløsninger.  

  Der er lige præcis så meget kommunikation, som du ønsker, der skal være. 

  FightogFitness stiller sig til rådighed 24-7.

  Som minimum vil vi dog gerne høre fra hver søndag morgen, hvor man som kandidat har sit ugentlige check-in.

  Vores data fortæller os, at alle kandidater der kommer 2-3x gange ugentligt og gennemfører 1x times træning, samt kommunikerer 1x ugentligt over telefon/online/sms, er de kandidater der går succesfuldt igennem et forløb.
  Hos FightogFitness tror vi på, at kommunikation er kernefunktionen for vedvarende vaner og derfor har vi stor vægt på, at coache dig igennem alle de forhindringer og udfordringer, du føler, du har.

  FightogFitness Kickboksning Bootcamp tilbyder effektiv træning med maks 16 kvinder på holdet! Niveauet er personligt tilrettelagt til dig! Alt foregår på dit tempo og ud fra din historik. Har du skader/smerter og et mål om at smide de kg, du har drømt om længe, så personliggøres træningen og tilpasses ud fra dit mål og dit niveau.

  Vi hjælper alle vores kandidater med madplaner, kostråd, vejledning og personlig coaching. At tabe sig kan være som at løbe ind i en blind mur, dog griber vi chancen med dig som kandidat og skaber din personlige udvikling sammen med dig.

  SLET IKKE! FightogFitness bidrager med at sætte udstyr til rådighed! Dog vil FightogFitness til enhver tid støtte og guide til at hjælpe med at finde de boksehandsker eller det træningstøj, du måske vil elske bedst!

  For bootcamps kræver det at du bliver tilmeldt et hold, der matcher dine behov og ønsker. Derudover anbefaler FightogFitness at du minimum kommer til 2-3 træninger ugentligt.

  FightogFitness arbejder professionelt med tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at inden en træning vil FightogFitness tage kontakt til dig og høre om dine ambitioner, ønsker & behov. FightogFitness ønske er at med de rette matches! Tilfredshedsgaranti bliver testet til en prøvetræning, hvor du så efter kan beslutte om du vil fortsætte. 

  Der er også 14 dages fortrydelsesret, men denne regel bortfalder så snart du har deltaget til en prøvetræning. 

  Ønsker du at stoppe et træningsforløb skal du henvende dig personligt til din nuværende træner. Har du klip tilbage på et klippekort, forbliver de på din profil og kan anvendes en anden gang inden for gyldighedsperioden gældende fra købsdatoen. . Er klippene købt på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

   

  Se mere på Instagram