KICKBOKSNING MENTORFORLØB

- Unge drenge mellem 10-16 år

Personlig udvikling for unge drenge

  • 1

   1

  • 2

   2

  • 3

   3

  • 4

   4

  1/4

  1


  Hvad ønsker du hjælp til?

  0%

  Navn Email Telefonnummer Skriv hvorfor du søger hjælp


  Jeg kontakter dig indenfor 24 timer.

  33%


  Hvornår vil du helst kontaktes?

  66%

  Navn Email Telefonnummer Skriv hvorfor du søger hjælp


  Jeg kontakter dig indenfor 24 timer.

  100%

  Skal din søn have den bedste personlige udvikling?

  Vores Kickboksning mentorforløb er for personlig udvikling.
  Forløbet er specielt designet til unge drenge i alderen 10-16 år.
  Hos FightogFitness har vi en stærk ambition om at skabe en betydningsfuld udvikling for unge, herunder dem der måske ikke altid føler sig i stand til at bede om hjælp.

  Vores data fortæller os, at de unge drenge blot efter 14 dages træning, vil opnå en større nysgerrighed indenfor personlig udvikling.

  Selvom vores priser kan være blandt de højeste i branchen, skyldes det vores fokus på kvalitet. Vi stræber efter at levere de bedste oplevelser og resultater til vores deltagere.

  Før starten af mentorforløbet tilbyder vi en dybdegående samtale, hvor det er vigtigt for os at lære hinanden bedre at kende. På den måde kan vi forstå dine behov og ønsker, og tilpasse forløbet så godt som muligt.

  Som tidligere offer for mobning, lavt selvværd, inaktivitet og håbløshed ved jeg, Abdu, selv, hvor vigtigt det er at gøre en markant forskel. Det er på tide at skabe en positiv forandring i dit liv og sætte kurs mod en lysere fremtid.

  HVORFOR FIGHTOGFITNESS mentorforløb?

  FightOgFitness er dedikeret til at støtte og hjælpe dig, kære forældre, med at give jeres søn en effektiv selvforsvarstræning, hvor der er fokus på at styrke hver enkelt deltager. Vi mener, at det er vigtigt at opretholde en koncentreret atmosfære.

  Vores forløb er ikke kun mere økonomiske end personlig træning, de kan også tilbyde en endnu bedre oplevelse for din søn.

  Kickboksning mentorforløb giver ikke kun mulighed for at spejle sig i andre deltagere og træningspartnere, men de giver også en professionel instruktør, der kan guide og hjælpe under hele forløbet. Det bliver ikke bedre end det!

  Er din søn klar til at blive udfordret, lære effektiv selvforsvar, føle sig som en vinder, og opdage nye ting? Ønsker han at socialisere sig på en sjov og udfordrende måde?

  Eller måske ønsker han noget helt anderledes?

  Udfyld kontaktformularen, og FightogFitness vil kontakte jer inden for 24 timer!

  Vigtig info

  Ja… Den følelse er der rigtig rigtig mange danskere i dag, der har. Du skal vide… Du er ikke den eneste. 

  Vi vil gerne have du føler dig som en vinder. En der kan gå igennem ild og vand uden problemer. At du kan tage smilet på og endda give hjælpen videre, når du en dag bliver ældre.

  Vi er her for at skabe livsforandringer. Hvis du bare overvejer at kaste dig ud i et forløb hos os… Så lover jeg dig. Det vil ikke kun være alle pengene værd, men 10 dobbelt af værdien.

  Det kræver at han tør at springe ud.
  Tage det første skridt og så klarer vi resten !

  Vi har nu data på 100% succesrate blandt vores kandidater, hvis forældre har gået igennem vores anbefalinger:

  – Udveksling af telefonnummer blandt din dreng og coach. Så din dreng altid har muligheden for at få svar på sin nysgerrighed og danne en god relation til sin coach.
  – At der vil forekomme 1 til 1 samtaler med din dreng, hvor i forældre er med, så vi kan sætte fokus på den personlige udvikling, booste selvtilliden og sætte ord på selvværdet, fremtiden og de gode ting, der er ved fysisk og mental træning.
  Vi anbefaler samtaler 1x månedligt, men opstår der et ekstra behov, sætter vi alle kræfter til at booke flere samtaler ind.
  – At træning 2-3 gange ugentligt er bedst.

  Kære forældre.

  Din søn kommer i en form, i aldrig havde tænkt over.

  FightogFitness ved hvad der skal til for personlig udvikling.

  Vi er skarpe til effektiv kommunikation, relationsarbejde, anerkendelse, mental sundhed, fysisk sundhed og meget mere.

  Vi er glade for at tro så meget på vores service, at vi aldrig nogensinde vil give op på nogen som helst der tilmelder sig vores forløb.

  Faktisk mener vi, at alle fortjener en plads indenfor målgruppen og synes du det skal være din søn, så tag kontakt i dag.

  SLET IKKE! FightogFitness bidrager med at sætte udstyr til rådighed! Dog vil FightogFitness til enhver tid støtte og guide til at hjælpe med at finde de boksehandsker eller det træningstøj, du måske vil elske bedst!

  FightogFitness arbejder professionelt med tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at inden en træning vil FightogFitness tage kontakt til dig og høre om dine ambitioner, ønsker & behov. FightogFitness ønske er at med de rette matches! 

  Fortrydelsesret bortfalder efter 1. prøvetræning, så hvis det ikke har givet mening for din søn eller forløbet ikke har matchet det i som forældre har tænkt, det skulle. Så får i alle pengene tilbage, uden nogle former af spørgsmål spurgt, dog skal dette ske efter 1. træning.

  Vi har en opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned.

  Se mere på Instagram