Personlig træning

- I København

Personlig træning

  • 1

   1

  • 2

   2

  • 3

   3

  • 4

   4

  • 5

   5

  1/5

  1


  Hvad ønsker du hjælp til, og hvorfor?

  0%


  Køn

  25%


  Alder

  50%


  Hvornår vil du helst kontaktes?

  75%

  Navn Email Telefonnummer


  Jeg kontakter dig indenfor 24 timer.

  100%

  opnå endelig resultater

  Er du træt af, du ikke får de synlige resultater? Eller har du brug for ekstra hjælp til at følge en sund livsstil, selvom du ønsker det?

  Personlig træning hos FightogFitness kan give dig den hjælp og støtte, til endelig at opnå de træningsresultater, du altid har drømt om.

  Uanset om du ønsker at blive stærkere, blive udfordret, et vægttab eller noget helt fjerde. FightogFitness skræddersyer et personligt træningsforløb til dig.

  det PERSONLIGe TRÆNINGSFORLØB

  Der kan være forskellige grunde til, du ønsker personlig træning.

  FightogFitness tror på, at alle mennesker har evnerne til at træne effektivt og yde mere optimalt med vores hjælp.

  Nogle kan godt lide det fulde fokus fra en personlig træner, imens andre ønsker personlig træning for at få ydeligere detaljer og sparring.

  Det kunne være, du sigter efter et vægttab, samtidig med at ville lære effektiv selvforsvar, boksning eller kickboksning.

  Som udgangspunkt har vi alle forskellige ønsker. Det er derfor enormt vigtigt, at inden en session at vi taler sammen om de mål du har og laver en realistisk plan.

  UFORPLIGTENDE SAMTALE

  Skriv dig op nu, hvis du bare overvejer om personlig træning er til dig! 

  Få hjælp nu! Tryk på knappen og skriv dig op i formularen, så kontakter vi dig til en dybdegående og uforpligtende samtale.

  GRATIS SESSION

  GRATIS PRØVETIME. Ja!
  Så hvis du går og overvejer om det er det rette for dig, så kontakt os i dag og lad os tale om mulighederne.

  PRISEN PÅ EN
  PERSONLIG TRÆNER

  Prisen på personlig træning hos FightogFitness er som udgangspunkt 1100,- per time. Der er mulighed for mængderabat ved at købe klippekort af 10 sessioner.

  Klippekort

  Klippekort er en god løsning, hvis din hverdag er meget omskiftelig.

  Klippekort er en samling af sessioner, som er billigere end individuelle sessioner. Du kan bruge et klip når du har tid til en session, ønsker at få opfrisket teknik eller blot ønsker råd og vejledning.

  FightogFitness anbefaler klip til de, der ønsker at holde fast i træneren i længere tid, men ønsker samtidig fleksibilitet i det.

  Træningen vil som udgangspunkt foretages på Østerbro eller i Fælledparken, men kontakt os i dag og lad os ligge vægt på mulighederne sammen.

  Vigtig info

  TILFREDSHEDSGARANTI – Det vil sige, at du får pengene tilbage hvis de to første sessioner ikke opnår dine forventninger. En personlig træning er designet specielt til dig og dine mål. Du vil arbejde direkte med en træner, der vil hjælpe dig med at skræddersy en træningsplan, der passer til dine behov og evner. Din træning vil fokusere på at forbedre din styrke, kondition og fleksibilitet, samtidig med at du opnår dine mål.

  Ingen problem! En personlig træner vil være i stand til at skræddersy en træningsplan til dig, uanset om du er helt ny til træning eller har trænet i årevis. Din træner vil også hjælpe dig med at lære korrekt form og teknik for at undgå skader.

  En personlig træner vil hjælpe dig med at skræddersy en træningsplan, der passer til dine individuelle mål og behov. Din træner vil give dig en vejledning om, hvordan du opnår dine mål på den mest effektive måde og vil hjælpe dig med at holde dig motiveret og ansvarlig.

  Personlig træning er mere effektiv, fordi du vil have en træner, der vil guide dig og sikre, at du træner korrekt og i overensstemmelse med din træningsplan. Din træner vil også give dig feedback og justere din træningsplan løbende for at sikre, at du opnår dine mål på den mest effektive måde.

   

  FightogFitness arbejder professionelt med tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at inden en træning vil FightogFitness tage kontakt til dig og høre om dine ambitioner, ønsker & behov. FightogFitness ønske er at med de rette matches! Tilfredshedsgaranti bliver testet til en prøvetræning, hvor du så efter kan beslutte om du vil fortsætte. 

  Der er også 14 dages fortrydelsesret, men denne regel bortfalder så snart du har deltaget til en prøvetræning og en session udover prøvetræningen. 

  Ønsker du at stoppe et træningsforløb skal du henvende dig personligt til din nuværende træner. Har du klip tilbage på et klippekort, forbliver de på din profil og kan anvendes en anden gang inden for gyldighedsperioden gældende fra købsdatoen. . Er klippene købt på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

  Praktisk info

  Se mere på Instagram